Cautare

12574 de rezultate pentru "dr coica psd 2010" (3.99 secunde)
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. ... PSD a avut un congres si era de asteptat sa iasa din criza.
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. ... PSD a avut un congres si era de asteptat sa iasa din criza.
Regula este ca PSD nu poate conduce Parlamentul atita vreme cit nu are majoritatea. ... Povestea este ca, la data alegerii lor, PUR, azi Partidul Conservator, mergea la brat cu PSD si credea ca va fi parte in guvernul in curs de constituire.
Dihonia din PSD era previzibila. ... PSD in fata atacului si-a strins rindurile. ... Care sint cauzele aprinderii vilvataii in PSD acum, in octombrie, cind nimic nu parea sa deranjeze liderii principalului partid de opozitie? ... Face declaratii, ca si cum ar fi liderul PSD.
O posibila apropiere a PSD de PD este declarata de liderul Ioan Rus de la Cluj. Chiar si vocea presedintilor de consilii judetene - Liviu Dragnea - vorbeste despre o posibila colaborare PSD-PD in contextul motiunii de cenzura cu care tot ameninta presedintele PSD Mircea Geoana.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
Liderul PSD Mircea Geoana a anuntat, luni, dupa sedinta coalitiei, ca PSD si PD-L au convenit asupra unui pachet de 32 de masuri anticriza, care vor intra in vigoare de la 1 septembrie.
Conducerea PSD a luat in discutie situatia excluderii lui Mircea Geoana din PSD, scrie MEDIAFAX. ... Conducerea PSD a decis miercuri suspendarea lui Ion Toma.
Intr-un comunicat al grupului PSD din Senat se arata ca, in sedinta plenului Senatului, de astazi, 8 septembrie 2010, a fost supus dezbaterii Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
Senatorul PSD de Cluj, Alexandru Cordos, a adresat o interpelare premierului Emil Boc pe tema: ... Va reamintesc faptul ca in data de 14 aprilie 2010, Curtea Constitutionala a dat un verdict astepat cu nerabdare atat de noi, cat si de colegii de la PNL.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. ... Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) de la doua treimi din sectii, candidatul la Presedentie al PSD^PUR, premierul Adrian Nastase, a fost votat de 58,50% din cei prezenti la urne.
Dupa cum era de asteptat, PSD s-a grabit sa spuna ca nominalizarea lui Calin Popescu Tariceanu "contravine atat votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cat si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua Camere parlamentare”.
Pe de-o parte, PSD este handicapat de seria neintrerupta de esecuri inregistrate in toate alegerile locale bucurestene post-decembriste.
Reuniunea parlamentarilor PSD nu a dat observatorilor senzatia ca lucrurile incep sa se aseze in PSD, ci dimpotriva.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
google-analytics.com